Lentemarkt op De Boschhoeve in Wolfheze

22 april 2023 t/m 22 april 2023

22 april 2023

Wie inspiratie wil opdoen voor het nieuwe tuinseizoen kan tijdens de Lentemarkt op De Boschhoeve in Wolfheze haar of zijn hart ophalen. 

Deze markt is bij veel tuinliefhebbers favoriet en dat is niet voor niets. Er valt namelijk al veel te kiezen. Wat te denken van vrolijk bloeiende voorjaarsbollen en bosanemoontjes. Of sta eens stil bij vroegbloeiende schaduwplanten die profiteren van het feit dat er nog geen blad aan de bomen zit. Ook zijn de eerste kruiden en eenjarigen er alweer. En niet te vergeten de dahliaknollen. Die maken met hun spetterende kleuren en vormen straks een feestje van de zomerborder. Traditiegetrouw zijn er gastkwekers die zich tijdens de lentemarkt presenteren met (historische) bollen en knollen, primula’s, heem- en rotsplanten. 

In de tuinen zorgen duizenden bloeiende tulpen, bosanemonen, kievietsbloemen en narcissen in combinatie met vroeg bloeiende heesters voor een waar voorjaarsspektakel. In de grote schuur valt het nodige te snuffelen tussen de groente- en bloemenzaden, tuingereedschap van Sneeboer, gieters en bleekpotten. In de kleine winkeltjes kan een keuze worden gemaakt uit kaarten en kraamcadeautjes, serviezen en brocante. De theeschenkerij is er voor koffie en thee met wat lekkers.  

Van 10-17 uur.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
Website: www.boschhoeve.nl 

Info: 026-4821231, www.boschhoeve.nl

    • LocatieBoshoeve 3
      6874 NB Wolfheze
      Gelderland
    • Kostengratis