Parkopening De Tuinen van Appeltern

1 maart 2023 t/m 30 november 2023

1 maart t/m 30 november 2023
Na drie maanden (ver)bouwen, poetsen en (ver)planten, gaan op 1 maart de tuinpoorten van De Tuinen van Appeltern weer open. Je bent van harte welkom voor een bezoek aan het tuininspiratiepark!
Het aanleggen van nieuwe tuinen gaat het hele seizoen gewoon door. We bieden creatieve ontwerpers en hoveniers graag alle ruimte voor hun bijzondere creaties. Ze mogen daarbij zelf bepalen op welk tijdstip hen dat het best past.
Het plantenrijk van Appeltern wordt dit jaar nog indrukwekkender dan het al was. De samenwerking met gepassioneerde kwekers en echte planten kenners zorgt voor nog meer soorten in de borders, en doordachte combinaties in de groenstroken!
Op de website vind je steeds meer informatie terug van alles wat je ziet. Onze plantendatabase is ook dit jaar weer flink gegroeid. Voor het eerst in ons bestaan durven we ook de aandacht te vragen voor onze bloembollen. We hebben er weer tienduizenden geplant dit jaar en gaan daar de komende jaren vrolijk mee door!
Ook in 2023 geven we weer vele cursussen en workshops. Van tuinontwerpcursussen tot tuinstartersdagen, van persoonlijke tuinadviesgesprekken tot onze schetsservice. Kijk op www.appeltern.nl het complete programma.

Info: www.appeltern.nl

  • LocatieWalstraat 2a
   6629 AD Appeltern
   Gelderland
  • Kostenvan € 10- tot € 15,-
  • Kosten info
  • Zie website voor tickets en verschillende prijzen