Rozenweekend Marnis Kwekerij in Bunde

3 juni 2023 t/m 4 juni 2023

3 en 4 juni 2023

Rozen, wat zijn ze mooi. Er zijn vele variëteiten, geurend en niet geurend, struik of klimmer, veel of weinig doorns. Voor elk wat wils. Om deze schoonheden in het zonnetje te zetten, organiseert Marnis Kwekerij op zaterdag 3 en zondag 4 juni van 10:00 tot 17:00 uur het Rozenweekend. Een kleinschalig evenement op het terrein van de kwekerij. 

Struin door de prachtige Engelse tuin die in juni op haar mooist is en bezoek de vernieuwde schaduwhal. Ga op ontdekking en breng een bezoekje aan de andere standhouders. Geniet van hun aanbod aan jams, honing, bronzen beelden, kruiden, zeep, potterie en meer. Of volg een demonstratie van de herboriste over hoe je je eigen parfum kunt maken van etherische rozenolie.   

Een klassieke combinatie is de Klimroos met Clematis. Door de juiste Roos en Clematis naast elkaar te planten, ontstaat een prachtige kleurencombinatie, een eyecatcher in de tuin.
Kies voor soorten die elkaar in bloei opvolgen, of juist gelijktijdig bloeien. Ideaal om muren, pergola’s, bogen, hekken enzovoort te laten begroeien.

Marnis verkoopt naast Rozen en Clematissen bijzondere schaduwplanten en vaste planten. De planten worden onder natuurlijke omstandigheden opgekweekt door gebruik te maken van langzaam werkende meststoffen en natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

De kwekerij is in het voorjaar van 2019 verhuisd van Schimmert naar Bunde en heeft zich gevestigd op een voormalig veilingterrein met een mooie oude loods. De locatie is in vier jaar tijd veranderd van een woestenij in een kwekerij met voorbeeldtuinen. De volgroeide planten dienen als inspiratie voor de eigen tuin. Marnis wil van deze locatie dé droomplek maken voor elke tuinliefhebber.
 

Info: www.marnis.nl

    • LocatieKloosterweg 9
      6241 GA Bunde
      Limburg
    • Kostengratis