Tour de Brocante bij De Boschhoeve Wolfheze

9 juni 2023 t/m 10 juni 2023

9 en 10 juni 2023

Tijdens de Tour de Brocante vormen tuinen en hebbedingen een perfect duo. Want op vrijdag 9 en zaterdag 10  juni bieden de Boschhoeve en De Engelse Serre, in samenwerking met een aantal enthousiaste brocanteurs, een veelzijdig aanbod aan brocante, serviezen, antiek en curiosa. 
Verspreid door de tuinen van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve staan kramen en kraampjes.  Al wandelend en genietend van de prachtige vergezichten kunnen brocante-liefhebbers hun hart ophalen aan allerlei leuks en moois. Denk aan glaswerk, vazen en kannen, serviesgoed, schilderijen en prenten, keukenspullen, boeken, stoere bakken en kisten, kleine meubeltjes, tuinornamenten, kleding en sieraden. 
Diverse borders, de siermoestuin, de boomgaard en de moederbedden zijn (bijna) op hun mooist en bieden inspiratie voor de tuinliefhebber. Op de kwekerij is een ruime selectie van vaste planten en zaden te koop. In de theeschenkerij kunnen bezoekers genieten van koffie en thee met zoete lekkernijen, soep, broodjes en quiches. Bij mooi weer is het terras op het grote erf geopend. 

Van 10-17 uur. 

Info: www.boschhoeve.nl www.deengelseserre.nl

    • LocatieBoshoeve 3
      6874 NB Wolfheze
      Gelderland
    • Kostengratis