Groei&Bloei Eindelijk regen

Eindelijk regen

Eindelijk regen

Wat had de aarde dít nodig

De tuin snakte er naar.

Ik had wel de nieuwe beplanting water gegeven, maar de natuur om ons heen was gortdroog.

een voordeel......ook geen knutten  , door de harde wind en de droogte kon je lekker buiten zijn.

t onderste vogelhuis was bewoond door fam. Pimpelmees. Een hoop kijkplezier vanaf mn eettafel voor t raam.

 Ze zijn uitgevlogen. Mn tuin wemelt van t jonge spul in struiken en bomen rondom mn tuin. Ik voer met gebroken zonnebloemkernen en die zijn klein genoeg dat meegevlogen jongen, dat zelfstandig kunnen eten op de voerplank.

de groenlingen zijn ook weer terug met een hoop jong spul  er wordt nog druk gevoerd door ouderparen aan jongen die continu verhuizen in struiken.

t manoeuvreren gaat ze nog niet goed af evenals t aanvliegen.

na de regen maakten alle planten een inhaalslag. De groei zat er overweldigend in. Ook t onkruid groeit..dus elke dag de tuin in en alvast eruit halen wat je niet wil.

verder is t puur genieten van deze egale tuin. T mooiste cadeau wat mn man kon achter laten voor mij! kan overal goed bij en met de trouwe hulp mn tuinhulp erbij wordt ie mooi deze nieuw tuin.

helaas gaf de regen slakken en knutten en ben ik alweer lek geprikt. Ik was net nog in de tuin, maar er was geen wind en dan zijn ze er.

ben weer aan t zaaien en heb de eerste plantjes alweer kunnen planten, rode wilde Afrikaantjesen Goudsbloemen  Her en der wat Oost Indische Kers gezet, ook de blossombs staan nu buiten  een soort zaadbommetjes ben benieuwd wat er uit komt.

 

ik vond zelfs een piepkleine salamander

 

 

 

 

 

 

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

Yo

Yo

Wat mooi geworden en al behoorlijk vol. Prima idee, dat water systeem ! En waarom zou je niet ? Als ik terug ben van vakantie, kom ik weer gauw kijken .

Reageren op