Groei&Bloei Het is alweer bijna juni

Het is alweer bijna juni

Het is alweer bijna juni

We boffen met dit mooie weer

Het is fijn in de tuin.

Er gebeurt van alles. Hoop mezenjongen die nu zelf hun kostje bij elkaar moeten zoeken. Dat gaat niet altijd even vlekkeloos.

langzaamaan begint mn groene tuin kleur te bekennen. Alles i wat laat omdat ze eerst moesten aanslaan en t was droog en warm.

op dit moment zijn twee houtduiven hoog in de boom aan t matten, de veertjes dwarrelen naar beneden. Gelukkig heb ik ze nog in een pot want deze zijn vast.

Ik heb eergisteren een yoghurtemmertje vol naaktslakken kunnen rapen. Ik kwam ze halverwege de Helenium Sarin early flowering rond de stengel geklemd tegen en je hoorde t gewoon knagen. Niet leuk  eindjeverderop een Judaspenning blad was een sierlijk kantwerkte geworden er zaten er wel 8 op een blad.  Ik vanuit steeds een rondje doen. 
 

mn Brandkruid heeft te rijke grond. Ik heb hele mooie grote bladeren....

t kleinfruit doet  t goed. Heb elke dag frambozen met yoghurt kunnen eten mmmmm af en toe een rode aalbes erbij. Ik ben naar open tuinen in de Beemster geweest .

Ook mn bosaardbeitjes zijn rijp dus smullen maar en plukken 

ik kwam er daar achter dat ik alle gekiemde plantjes van een soort gele klaproos die ik gezaaid had voor iets anders heb aangezien ......en eruit getrokken heb.  Gelukkig had ik ze nog in pot ook gezaaid. En die waren met rust gelaten door mij
 

de Helenium sahin's Early Flowering ontvouwt zich heel spannend.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

harry hakvoort

harry hakvoort

Hoi Angela, mooie foto’s. het komt allemaal een beetje gelijk op als hier, de papaver, hertshooi en gaura. Weet je hoe de roze/paars bloem heet? is dat een Agastache (mexicana) /dropplant of Penstemon?

Reageren op

Angela's tuin

Angela

Hoi Harry,
Die blauwe bloemen is Slangenkruid. Was de naam kwijt. Weet m nu weer

Reageren op

Angela's tuin

Angela

Hoi Harry,
Die blauwe bloemen is Slangenkruid. Was de naam kwijt. Weet m nu weer

Reageren op