Groei&Bloei mn tuin kleurt rood oranje geel

Mn tuin kleurt rood oranje geel

mn tuin kleurt rood oranje geel

11 juli alweer

mijn tuin wordt weer mooi, beetje wild en natuurlijk.

mijn grond is niet helemaal wat hij was. Hij bevat te veel lucht en voeding. Dus heeft mn Brandkruid tot nu toe reuzebladeren gemaakt en ook de Judaspenning rozetten zijn enorm geworden tot grote vreugde van een hoop slakken, die maken er een mooi kantwerkje van.

ik ben heel blij met Helenium Sahin Early flowering.Een heel kleurscala komt te voorschijn aan één plant  hij begint geel en wordt van oranje naar een bruinrood met een geweldig mooi bloemhart versierd met een netwerk van goud.

alles gaat de hoogte in. hoger dan anders. Altijd blijft de tuin je verrassen.Een zonnebloem uit t vogelzaad en een Melde, waarvan t zaad nog in de grond zat doen een wedstrijd, wie de hoogste wordt

ik vond t zo mooi de afgestorven knop van de Chocolade Cosmos en die zweefvlieg in rust. er vliegt hier een hele grote hommel. Hij vliegt vooral op de klaprozen. je kunt m niet missen zo hard bromt hij.

gister met de stok mn hulst weer een beetje gesnoeid.Hij is al oud, staat eral vanaf 1976. t blijft een stekelig werkje en elke tak moet je weer ontwijken als hi naar beneden komt. de groenbak wordt nu elke week geleegd dus de tijd van het jaar om volle groenbakken te produceren.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

harry hakvoort

harry hakvoort

Dag Angela,
mooie close up van o.a. die Helenium. Kleur van de stokroos is ook mooi! geniet ervan

Reageren op

Ad en Annie

Ad en Annie

Hoi Angela,
Mooie zomer tuin geworden!
Geniet ervan en we komen binnenkort weer eens langs.
Groetjes Ad en Annie

Reageren op

Antje

Antje

Ziet er prachtig uit en wat een kleurenpracht.
Dat is genieten.

Lieve groet Antje

Reageren op