Groei&Bloei T groeit en groeit

T groeit en groeit

T groeit en groeit

T wordt steeds meer een groene tuin

Langzaamaan komt mn tuin weer terug. Door de droogte ,de noordenwind en lage temperatuur hebben mn ecologische gekweekte plantjes t best zwaar.

en ik heb ze nu toch te ver uit elkaar gezet. Aldoende leert men.  Ik zette ze vaak te dicht bij elkaar. Dat wilde ik nu niet doen maar t is nu weer ff te ver uit elkaar.

mn nieuwe overburen hebben t bos in hun tuin gekapt gister.  Wat een licht komt er nu de tuin weer in. Alle planten moeten zich nu weer aanpassen aan meer zonlicht en warmte. Ben er wel blij mee.

Ook onze zonnepanelen krijgen nu meer zon.

Ik heb nog wat nieuwe plantjes gekocht om als een soort windbreker te gaan dienen, voor andere planten.

ik heb zaad van een bossige wilde rood/ oranje Afrikaan , dat ga ik maandag zaaien. Evenals wat OostIndische Kers en goudsbloemen en andijvie ( voor de cavia's).

en elk jaar verwonder ik me er weer over, dat uit de knop van een beuk een takje met blaadjes komt zo mooi van Moeder Natuur geregeld.

doe er wat foto's bij.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

harry hakvoort

harry hakvoort

Nou het ziet er toch allemaal al mooi groen uit Angela. Het wordt wel water geven met de nieuwe plantjes, zeker als je meer zon in de tuin krijgt. Lange termijn lijkt tot eind mei droog te zijn en dan blijven met name vaste planten in de groei wat achter. Ik vond het zo’n groot verschil met vorig jaar, met redelijk veel regen t.o.v. de 3 gortdroge jaren ervoor. Je beukenhaag is al aardig op gang, bij ons beginnen net de eerste groene bladeren tevoorschijn te komen. groet harry

Reageren op