Groei&Bloei T groeit en groeit

T groeit en groeit

T groeit en groeit

Hoger en hoger

Na een hele poos klein gebleven te zijn gaan nu de planten de hoogte in.

en razendsnel. Eindelijk zie ik t beeld dat ik voor ogen had vorm krijgen. En zo als altijd de ene plant wordt hoger dan de beschrijving vertelde.

maar de oranje dropplant wordt oranje en de rode rood.

Daar ben ik al blij mee. T gras Ponytail gaat nu bloeien en word mooi pluizig .

er kwam weer een egel, dus wilde ik iets met t oude egelhuis doen, toen ik m pakte, zoemde hij al vervaarlijk. Voorzichtig gekeken wat er zo zoemde. Gelukkig geen wespen,maar hommels. Zo heeft t egelhuis weer bewoning.

 

bij de ecologische planten zat ook een blaassilene. Een klein polletje  nu is t uitgegroeid tot een flinke, mooie pol met een overdaad aan balonnetjes.

de hele tuin staat klaar met knoppen. T warme weer doet er hopelijk goed aan. Hopelijk geeft de omslag geen felle regen en wind.

heb nog ecologische bijenplanten besteld voor de hommeltjes.

vanmiddag liet vader Koolmees aan z'n nakomelingen zien hoe je in de waterbak in bad gaat. Geweldig een hoop gespettercwerdct.

 

t slakken - en rupsen gilde is ook pad,  mn gezaaide Afrikaantjes waren t  allerlekkerst..Heb een heel stel slakken al geraapt. Op mn lemen pad met gridjes blijven ze steken. Dat vangt dan makkelijk.

zondag met een vriendin naar t open tuinenweekend in de Beemster geweest .. en nu is t nog tuineigenaren weer om half tien in de avond !

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

harry hakvoort

harry hakvoort

Een mooi plantje die blaassilene Angela. Ik kende hem nog niet. Veel tuinplezier de komende tijd!

Reageren op