Groei&Bloei Wat een kleurenpracht!

Wat een kleurenpracht!

Wat een kleurenpracht!

Het gaat nu zo snel, alles schiet de grond uit! Vanwege de extreme droogte heb ik de tuinsproeiers aangezet ( slechts) één keer en de prachtige zalmrose rodo's lieten meteen hun volle pracht zien.

Ik ben helemaal blij met mijn heughera's , ze hebben de hele winter in pot gewoon buiten gestaan en beginnen weer heel mooi te groeien. Bij de vijver staan ze id grond.

Langs het terras komen de varens weer uitbundig tevoorschijn, ik haal ze niet meer weg want ze hebben een korte levensduur en maken dan weer plaats voor andere wildebrassen.

Ook de epimedium is een mooie bodembedekker, er staat ook een epimedium met wit/gele bloempjes rond de bloempot op het grasveld.

De erigeron heb ik in overvloed : laat hem hier en daar uitzaaien op de rand van het terras en onder langs het raam. Mijn bestrating is van Belgische keien daar kan heerlijk van alles tussen groeien. Ik krap het zoveel mogelijk schoon, geen hoge drukspuit of onkruidverdelver.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

Paul

Paul

Dag Antje,
Het ziet er zeker fleurig uit.
Vul je je vijver ook af en toe bij?
Water in de tuin ziet er altijd prachtig uit; het trekt een stuk van de mooie lucht zo maar je tuin in. Fijn gezicht is dat.
Geniet ervan en fijn weekend.

Reageren op