Creatief voor je lief!

Creatief voor je lief!

Valentijnsdag, de dag van de liefde ... 14 februari is hét moment om je lief extra in het zonnetje te zetten. Het is best een lastige opgave om een persoonlijk cadeau te bedenken. Pak het dit jaar eens origineel aan en wees creatief voor je lief; kies voor voorjaarsbolbloemen. Dit zijn perfecte symbooldragers voor Valentijnsdag. Naast rood zijn dit jaar roze en wit hippe kleuren om te gebruiken voor Valentijn.

Creatief voor je lief!

Less is more

Een Valentijnsboeket hoeft niet altijd groots te zijn; als het maar uit een goed hart komt. Klein maar oprecht zegt soms meer dan genoeg. Neem bijvoorbeeld een paar mooie doorzichtige vaasjes met drie verschillende rode en roze tulpen erin. Of een enkel vaasje met een paar stelen rode ranonkels. Samen met een handgeschreven boodschap is dit een intiem persoonlijk Valentijnscadeau.

Plak aan de wand

Doe eens gek en ga los op een muur of op een raam. Moeilijk is het niet, origineel zeker wel. Hoe verrast zal je lief zijn als hij/zij bij binnenkomst deze creatie ziet hangen? Kies twee of drie voorjaarsbloeiers, zoals tulpen, Muscari en ranonkels in rode en witte tinten. Snijd de steel kort af en plak ze nonchalant, met hartjesplakband, aan het raam of de muur. Een persoonlijke boodschap op een kaartje erbij geplakt maakt het tot een echte binnenkomer. Wil je groter uitpakken, hang dan kleine potjes/vaasjes aan de muur waar meer voorjaarsbloemen in kunnen.

Tekst en foto's: iBulb

Creatief voor je lief!