Neem een kijkje in de tuinen van Zutphen

G&B Zutphen

Op zaterdag 15 juni doet de afdeling van Zutphen e.o. mee aan het landelijke Open Tuinenweekend van Groei & Bloei. Ieder jaar is het weer een mooie happening: in je eigen omgeving tuinen bezoeken en daar genieten van verschillende sferen en uitstraling. Tuineigenaren en andere bezoekers ontmoeten en ervaringen m.b.t. tuinieren met elkaar uitwisselen. De tuinen zijn opengesteld voor leden en niet-leden.

Een leuke manier om eens kennis te maken met Groei & Bloei. Dit jaar vonden we vijf tuinen rondom Vorden en Wichmond waarvan de eigenaren graag bereid zijn om hun tuin door u te laten bezichtigen. Ook de moestuin bij kasteel Hackfort zit in de route en is zeer de moeite waard voor een bezoekje.

Raadpleeg voor meer informatie en de adressen van de deelnemende tuinen de website: www.zutphen.groei.nl onder “overige activiteiten”.Ook is er een fietstocht langs de tuinen. Deze kunt u downloaden vanaf de website www.zutphen.groei.nl. De toegang bij alle tuinen is gratis en de tuinen zijn open 10.00 – 16.00 uur

• Locatie

Laren/Kring van Dorth