Op bezoek bij de Open tuinen in Noordoost-Friesland

Op bezoek bij de Open tuinen in Noordoost-Friesland

G&B afdeling Noordoost-Friesland

Dit jaar gaan op 17 en 18 juni de tuinhekken van een aantal prachtige tuinen open van Groei & Bloei-leden in Noord-Oost Friesland. De tuinen zijn  gratis te bezoeken. Kijk voor meer informartie over de deelnemende tuinen op www.nofriesland.groei.nl. Het kan oer tuin verschillen of ze zaterdag en/of zodag open zijn, dus kijk voordat je op pad gaat even op de website van de afdeling! 

Niet alleen in Noord-Oost Friesland kun je tijdens het Groei & Bloei Open Tuinenweekend tuinen bekijken. De gezamenlijke afdelingen van Groei & Bloei in de provincie Friesland kiezen voor een ruimere opzet via 'Fryslân iepenet syn tune' waardoor er in het voorjaar en de zomer de tuinen meerdere weekenden open zijn voor het publiek.  De bedoeling hiervan is niet alleen om meer liefhebbers in de gelegenheid te stellen de opengestelde tuinen te bezichtigen, maar ook om deelnemende tuinen op die dagen open te stellen wanneer ze op hun mooist zijn.

Overigens is niet elke tuin elk weekend open: de ene tuin kan slechts één weekend open zijn, de andere tuin twee keer of vaker. Kijk voor meer informatie over de tuinen, adressen en openingsdagen op:

www.drachten.groei.nl
www.heerenveen.groei.nl
www.leeuwarden.groei.nl
www.sneek.groei.nl
www.nofriesland.groei.nl
www.franeker.groei.nl