Open tuinen in Heiloo en Limmen

Open tuinen in Heiloo en Limmen

G&B Midden-Kennemerland

Kom op zaterdag 15 en zondag 16 juni de tuinen bewonderen in Heiloo en Limmen. Op zaterdag 15 juni is in Heiloo aan de Kennemerstraatweg nr 662 ook nog een plantenmarkt met plantjes van gen kwekers van G&B. De tuin neemt officieel niet deel aan het open tuinenweekend, maar je bent van harte welkom om even rond te kijken. Daarna fiets je verder en komt je prachtige liefhebberstuinen tegen. Sommigen met kunst- en waterwerken. Een huis aan een drukke doorgaande weg met kleine voortuin verbergt een achtertuin waar je je in het paradijs waant. De openingstijden en dagen kunnen per tuin verschillen.Niet alle tuinen zijn beide dagen open. Kijk voor meer informatie over de tuinen en de openingstijden op www.midden-kennemerland.groei.nl

Je kunt de hele zomer op bezoek bij de bijzondere tuinen in Midden-Kennemerland. Neem een kijkje in een van de tuinen. De tuineigenaren staan je graag te woord. Je kunt de volgende weekenden op bezoek: 

8 t/m 9 juni Heemskerk
Voor de afdeling Midden-Kennemerland bijt Heemskerk het spits af en hoe: een verscheidenheid aan tuinen met naast de prachtige tuinen rondom kasteel Assemburg, een tweetal volkstuincomplexen (de organisatie spreekt liever over tuinparken), tuinen van mensen met een passie en een boomgaard gevuld met bijzondere planten. Maak kennis met de tuinman en/of vrouw en hoor het verhaal achter het ontstaan van de tuin. De openingstijden en dagen kunnen per tuin verschillen.

22 t/m 23 juni Uitgeest & Akersloot
Voor de afdeling Midden-Kennemerland is dit het derde Open Tuinenweekend. Uitgeest en Akersloot zijn mooi gelegen aan het Alkmaardermeer. Bezoek de tuin van de oude dokterswoning, een rotstuin waar de eigenaar maar liefst twee kassen vol met cactussen heeft en in Akersloot is een jonge tuin in ontwikkeling van weiland naar bloementuin te bezoeken.
De openingstijden en dagen kunnen per tuin verschillen.

29 t/m 30 juni Castricum & Bakkum
Voor de afdeling Midden-Kennemerland is dit het vierde en laatste Open Tuinenweekend. Castricum en Bakkum voor liefhebbers staat er op de borden en dat is niet voor niets. Een enorme variatie van oude en nieuwe, strakke en romantische tuinen. De openingstijden en dagen kunnen per tuin verschillen.
 

 • Datum

  15 juni t/m 16 juni

 • Locatie

  Heiloo en Limmen
  Heiloo en Limmen
 • Kosten

  Gratis
 • Meer informatie