Afgelast: Tegel eruit, Plant erin bij alle vestigingen van Intratuin

Afgelast: Tegel eruit, Plant erin bij alle vestigingen van Intratuin

28 maart

Gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 / Coronavirus hebben we vanuit Groei & Bloei besloten om de actie Tegel eruit, Plant erin op zaterdag 28 maart 2020 NIET door te laten gaan met vrijwilligers van Groei & Bloei. Intratuin heeft inmiddels besloten de actie ook af te gelasten. 

Oud bericht met informatie over de actie:

Lever op zaterdag 28 maart 2020 een tegel uit eigen tuin in en krijg een gratis tuinplant cadeau. Groei & Bloei organiseert dit jaar samen met Intratuin voor de 6e keer de inwisselactie ‘Tegel eruit, plant erin’ met als doel: een nog groener Nederland. Planten zorgen niet alleen voor een prettig leefklimaat maar ook voor een betere biodiversiteit (bijvoorbeeld meer voedsel voor bijen en vlinders). Daarnaast dragen ze een steentje bij aan een natuurlijke oplossing van de gevolgen van klimaatverandering. 

Actie

Kom op zaterdag 28 maart 2020 tussen 10.00 en 15.00 uur met een tuintegel (minimaal 30x30 cm) naar een vestiging van Intratuin. Daar staan medewerkers van Intratuin klaar om de tegel in ontvangst te nemen. Je ontvangt vervolgens een voucher voor een gratis actieplant. Het is overigens niet de bedoeling dat alle overbodige stenen en tegels ingeleverd worden; maximaal 1 tegel per huishouden. 

Zo willen Groei & Bloei en Intratuin met elkaar een groenere omgeving te creëren. Want, meer groen op straat is niet alleen mooi, het levert ook een bijdrage aan de biodiversiteit, zorgt voor een betere waterberging en voorkomt overbelasting van rioleringen.  Dus lever een tegel in bij de Intratuin bij jou in de buurt en draag je steentje bij aan een groenere leefomgeving!

         


Voorwaarden actie ‘Tegel eruit, plant erin’