FLEURAMOUR in Alden Biesen Bilzen

23 september 2022 t/m 26 september 2022

23 t/m 26 september 2022

FEEST MEE TUSSEN 150.000 BLOEMEN OP JUBILEUMEDITIE FLEURAMOUR

Verscholen in het imposante kasteeldomein van Alden Biesen gebeurt iets magisch. Van 23 tot en met 26 september 2022 openbaart zich een bloemenparadijs, dit jaar voor de 25ste keer. Een zilveren jubileum waarvoor alle registers worden opengetrokken. Heb je jouw tickets op zak? Treed dan binnen in de wondere wereld van FLEURAMOUR! 

Droomvlucht ver weg van dagelijkse realiteit
Op zoek naar een originele uitstap? In dit fantasierijk gaat een droomwereld voor je open. Vol natuurpracht, magie en meer dan 150.000 bloemen. Je wandelt tussen creatieve meesterwerken en proeft de passie voor bloemen. Onderweg val je van de ene verbazing in de andere. Je kan er op fotojacht gaan en beleeft een fantasievol dagje uit! Dit jaar belooft bovendien een speciale editie te worden, want FLEURAMOUR mag 25 kaarsjes uitblazen. Een zilveren jubileum boordevol verwondering in de stijl van het thema 'MAGIC'. Kom, feest mee en beleef een fantasievol dagje uit!

400 bloemenkunstenaars uit 20 landen
Vier dagen lang zwaaien de poorten van Alden Biesen open voor dit internationaal gerenommeerd festival. Zo'n 400 bloemengoochelaars uit een twintigtal landen gaan hun toverkunsten loslaten op dit indrukwekkende domein. Het resultaat: een feeëriek natuurspektakel. Met adembenemend grote en verbluffend gedetailleerde meesterwerken uit bloemen. Naast een betoverende 'floral tour' met honderden bloemencreaties kan je tijdens FLEURAMOUR ook genieten van florale modeshows, een sfeervolle pop-up markt en demonstraties bloemstylen van internationale floristen.

Paradijs voor bloemenliefhebbers 
Op FLEURAMOUR geniet je van het strafste dat de bloemenwereld te bieden heeft.
Unieke floral tour met honderden bloemencreaties uit zo'n 20 landen.
Prachtige fashion show met feeërieke bloemenjurken, gemaakt door 12 verschillende designers, onder leiding van Inge Quint.
Demonstraties van bloemstylisten die je tonen hoe je de mooiste boeketten en bloemstukken maakt.
Sfeervolle pop-up markt met leuke hebbedingen.
Gezellige terrassen met bar en food trucks voor de kleine en grote honger.
Florale hoedjesparade op vrijdag 23 september. Bezoekers die een zelfgemaakte bloemenhoed dragen, maken kans op mooie prijzen!

Geopend elke dag van 10-18 uur.

Info: www.fleuramour.be

  • LocatieKasteelstraat 6
   3740 Bilzen
   België
  • Kosten€ 25,- . Vroegboekkorting: als je in augustus online een ticket koopt betaal je € 23.
  • Kosten info
  • 25-jarigen: gratis, uniek aanbod ter gelegenheid van 25 jaar FLEURAMOUR.
  • Kosten lid
  • € 21,50 (op vertoon van ledenpas en bon uit kortingsgids)