Flower & Garden groenexpo Bloem & Tuin Nuenen

5 juli 2024 t/m 14 juli 2024

5 t/m 14 juli 2024

Tuininspiratie in een sfeervolle omgeving. De meest bijzondere planten, prachtige bloemen, tuindesign en sfeervolle tuinen; je vindt het allemaal bij Groenexpo Bloem & Tuin. Tijdens dit buitenevenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloem- en plantsoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste leveranciers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin.

Uiteraard vind je Groei & Bloei er ook weer. Kom bij ons langs, leer over het Groei & Bloei 10 puntenplan voor klimaatvriendelijk tuinieren en ontvang een gratis zakje zaad (1 zakje per stel/gezin)! Leden van Groei & Bloei krijgen een extra presentje ...

Gratis toegangsvoucher

Bij het juli/augustusnummer van Groei & bloei vind je een toegangsvoucher voor het 2e kaartje graits. Lever hem in én toon je G&B ledenpas voor het gratis kaartje.

Voor het hele gezin!  
Groenexpo Bloem & Tuin is hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nou je tuin wil veranderen of gewoon  inspiratie wil opdoen, zelf groene vingers hebt, of vooral wil genieten van je tuin – de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van Groenexpo Bloem & Tuin het perfecte dagje uit!

Kom genieten en inspiratie opdoen! 
We nodigen je uit om te komen genieten van een bijzonder programma boordevol tuininspiratie. Tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied Gulbergen kom je langs prachtige en bijzondere bloemen en planten en ontdek het laatste tuindesign, de allerlaatste tuintrends kunstobjecten en tuinornamenten. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke workshops en in contact komen met talloze specialisten op het gebied van bijvoorbeeld tuinarchitectuur. En ook dit jaar hebben we diverse internationale en nationale kwekers op Bloem & Tuin die hun kennis heel graag met je delen over alle bijzondere bloem- en plantsoorten.

Naast lekker rondsnuffelen tussen alle bloemetjes, planten, tuindeco zijn er ook dagelijks presentaties en workshops. 

Info: www.bloementuin.nl

  • LocatieSchoutse Vennen 15
   5674 TK Nuenen
   Noord-Brabant
  • Kosten€15,-
  • Kosten info
  • 2e kaartje gratis met voucher bij juli/augustusnummer Groei & Bloei
  • Kosten lid
  • 12,50
  • Kosten lid info
  • Op vertoon van je Groei & Bloei-ledenpas krijg je € 2,50 korting op de entreeprijs (maximaal 4 tickets per lidmaatschap)