Kom in de kas

6 april 2024 t/m 7 april 2024

6 en 7 april 2024

Hét glastuinbouwevenement van Nederland, Kom in de Kas vindt in 2024 plaats op 6 en 7 april. Dit Kom in de Kas weekend staat in het teken van liefde. Niet zo maar een liefde….Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas. Kom in de Kas creëert een groene ontmoetingsplek die mensen samenbrengt, om Groene Liefde te ontdekken en door te geven.

Kijkje achter de schermen
Tijdens Kom in de Kas laten kwekers in zo’n 20 regio’s hun liefde voor het vak zien aan consumenten, van jong tot oud. Vol passie zullen zij vertellen over het bedrijf, het gewas en alle innovaties op het gebied van energie, techniek en gewasbescherming die hen helpen om die mooie producten te kweken. Een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Activiteiten
Tijdens Kom in de Kas worden ook diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Bij veel groentebedrijven kun je proeven van het lekkers dat in de kassen wordt gekweekt, bloemschikken of een plantje potten en soms zijn er speurtochten door de kas. Bekijk met een microscoop de kleine beestjes die de kwekers helpen om andere schadelijke beestjes uit te schakelen. Voor de allerkleinsten liggen in veel regio’s springkussens waarop ze zich kunnen uitleven, is er een kleurwedstrijd en zijn er schminkers actief.

Over Kom in de Kas
Kom in de Kas 2024 vindt plaats in het eerste weekend van april en wordt in 2024 voor de 46e keer georganiseerd. In zo’n 20 regio’s verspreid over het land zetten ondernemers de deuren van hun kas open voor het publiek. Kom in de Kas is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion en Interpolis. 
 

Info: komindekas.nl

Volg Kom in de kas via Facebook, Instagram en Twitter

    • Kostengratis