Mail & Win het boek Slow Flowers

Mail & Win het boek Slow Flowers

Doe mee en maak kans op het boek Slow Flowers van Katja Staring over duurzaam geteelde bloemen. We mogen 5 exemplaren weggeven!

Wil je kans maken op een van deze boeken? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 15 maart 2024. 

Duurzaam geteeld

Maak het verschil met een bos bloemen! In dit reportageboek vertelt Katja Staring over schone bloemen die door vernieuwende pioniers met hart en ziel worden geteeld.  Met slow flowers wordt een wereldwijde beweging aangeduid die staat voor bloemen die geheel op een duurzame en biologische wijze worden geteeld. Katja Staring laat in haar boek Slow Flowers ruim 25 pioniers in Nederland en Vlaanderen aan het woord. Ieder van hen vertelt een deel van het verhaal, van schone bloemen, zaad, bol, tulpenvelden, plukakkers tot bloemist. Zij delen hun enthousiasme voor de natuurlijke bloementeelt en geven veel achtergrondinformatie en eyeopeners. Het boek is gelardeerd met inzichten, tips en voorbeelden en nodigt de lezer uit ambassadeur te worden van de slow flowerbeweging.

Slow Flowers, Katja Staring. Uitgeverij Terra, ISBN 9789089899569, prijs € 34,99.