Bijzondere Moestuinplantenmarkt bij de Boergondische Tuijn in St. Anthonis

4 mei 2024 t/m 11 mei 2024

4, 5 en 11 mei 2024

De Bijzondere Moestuinplantenmarkt biedt een grote en bijzondere collectie van diverse moestuinplanten.  Er zijn meer dan 180 verschillende tomatenrassen te vinden!  Hier zijn wij echt uniek in!
Daarnaast diverse vergeten groenten zoals aardbeienspinazie, palmkool, Brave Hendrik, eeuwig moes, mosterdplanten, bloedzuring, boomspinazie, rode en groene tuinmelde, verschillende kleuren snijbiet, Nieuw-Zeelandse spinazie, pastinaak, wortels en radijssoorten etc. En Oude rassen die weer helemaal trendy zijn. 
Uiteraard is er ook een breed scala aan sla- pompoen-, aubergine-courgette-, pattison-, kolenplanten te vinden. Verder zijn er 25 verschillende soorten paprika-, en peperplanten te vinden en heel veel bijzondere kruiden en eetbare bloemen.
Verder zijn er verschillende fruitboompjes en – planten te koop. Japanse wijnbes, bramboos, framboos, Taybes, Jostabes, aardbeien, bramen etc. 

Wie denkt dat je persé een moestuin nodig hebt om groenten te kunnen verbouwen heeft het mis. Potten en bakken lenen zich er uitstekend voor om prachtige groenten, kruiden en fruit in te kunnen kweken.

Tijdens deze dagen serveren wij huisgemaakte kruidentheeën, siropen, appelsap uit de Boomgaerd, taarten, soepen en quiches. Uiteraard is er ook koffie te krijgen. 

De Moestuinplantenmarkten vormen een bijzondere beleving met uitgebreide uitleg over wat er allemaal groeit en bloeit. Een leuk dagje uit waar je vervolgens het hele jaar van kunt oogsten en genieten met bijzondere lekkere producten uit eigen tuin of balkon!

Van 11-17 uur.

Info: www.deboergondischetuijn.nl
info@deboergondischetuijn.nl
0485-382812 – 06-14330453

    • LocatieNoordkant 17
      5845 EX St. Anthonis
      Noord-Brabant
    • Kostengratis