De moestuinbeurs op Landgoed Groeneveld

22 maart 2024 t/m 24 maart 2024

Op 22 t/m 24 maart kun je de Moestuinbeurs bezoeken. De Moestuinbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement met inspiratie, informatie, producten en merken rondom moestuinieren. Bezoek het diverse aanbod aan standhouders, shop producten (van zaden tot koken), kom naar een inspirerende masterclass, krijg persoonlijk advies van moestuin-experts en geniet van heerlijk eten bij een van de foodtrucks.

Kennisdeling vormt een belangrijk onderdeel van De Moestuinbeurs. Onder andere Floor Korte, Jessica Koomen, Katja Staring en Moestuin Advies zijn aanwezig en delen hun kennis. Er zijn dagelijks inspirerende masterclasses en workshops te volgen over onderwerpen zoals: het starten van een moestuin, een gezonde bodem, het bouwen van een wormenhotel, fermenteren, balkon-moestuinieren en nog veel meer!

De Moestuinbeurs is er voor iedereen met een interesse in een zelfvoorzienende levensstijl, op welke manier dan ook. Leven uit de tuin staat centraal, maar denk ook aan actuele thema’s als het voedselbos en permacultuur. Of je nou een doorgewinterde moestuinierder bent, een sociale volkstuinder, of als je alleen een aardbeienplantje op je balkon hebt staan.

Groei & Bloei is ook aanwezig op de beurs.

Tickets: zie hier voor de verschillende prijzen van de tickets

Meer info: demoestuinbeurs.nl/

    • LocatieGroeneveld 2
      3744 ML Baarn Baarn
      Utrecht
    • KostenDiverse prijzen