Flower Parade Rijnsburg

12 augustus 2022 t/m 14 augustus 2022

12 t/m 14 augustus 2022
De Flower Parade Rijnsburg rijdt elk jaar op de 2e zaterdag in augustus en is samengesteld uit praalwagens, muziekwagens, met bloemen versierde personenauto´s en muziekkorpsen. Daarnaast worden de thema´s op de praalwagens ondersteund en uitgebeeld door meer dan 100 figuranten. Jaarlijks trekt dit bijzondere bloemencorso meer dan 350.000 bezoekers. Ook wordt dit evenement jaarlijks met succes uitgezonden op de nationale TV (omroep MAX).

12 augustus: Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland
Al een dag voordat de parade gaat rijden kan deze worden bekeken Bloemenveiling Royal FloraHollandL,Laan van Verhof 3 in Rijnsburg. De deuren gaan om 16 uur open en sluiten om 22 uur. De Flower Parade Show is een sfeervolle middag en avond met bloemenpracht en entertainment.  Hier kan de bezoeker alle wagens bekijken en fotograferen. Toegang gratis.

13 augustus: Flower Parade Rijnsburg
Kom op zaterdag 13 augustus a.s. kijken als de fleurige parade vanaf 13 uur door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk rijdt. Met praalwagens, muziekwagens en vele andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een feest voor oog en oor! Speciale aandacht wordt besteed aan de muzikale medewerking. Samen met de 100 figuranten maken zij Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater. De parade kan langs de gehele route gratis worden bekeken. Kijk op www.rijnsburgscorso.nl voor de volledige route. 

14 augustus: Praalwagens in Noordwijk
Op zondag 14 augustus zijn de praalwagens de hele dag te bewonderen op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Info: www.rijnsburgscorso.nl

    • Kostengratis