Gratis Tuin Masterclass

10 februari 2024 t/m 13 april 2024

Vanaf 10 februari 2024

Vergroot je groene kennis met de Gratis Tuin Masterclass van een echte tuinexpert.
Tuin vakvrouw Jeanine Jonker neemt je graag mee op tuinavontuur. Iedere eerste zaterdagavond van de maand verzorgt Jeanine een GRATIS online Tuin Masterclass. Leer op een leuke en interactieve manier meer over tuinieren en word wegwijs en enthousiast. Krijg inzichten en lessen om van jouw tuin een plek te maken waar planten beter groeien, bloemen mooier bloeien en dieren en mensen zich thuis voelen. Schrijf je hier direct gratis in voor de eerstvolgende Tuin Masterclass. 

Iedere maand een ander tuinonderwerp
In de Masterclass van Jeanine Jonker staat iedere maand een ander tuin onderwerp centraal. Tuinieren is namelijk een breed vakgebied, dat zich uitstrekt van onderhoud en snoeien tot het ontwerpen van een tuin en het werken met planten. Door deel te nemen aan de Masterclasses van Jeanine leer je niet alleen de basisprincipes van tuinieren, verrassende inzichten  verkrijgen deelnemers keer op keer. Ook jouw tuin of balkon kan tot een groene oase, wat een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, omgevormd worden. 
De Masterclasses worden live gegeven, zodat je direct je vragen kunt stellen en interactief kunt leren. Je hoeft de deur niet uit en kunt de Masterclasses gemakkelijk vanuit huis volgen op je computer, laptop of tablet.  Schrijf je direct hier in voor de eerst volgende TUIN Masterclass. 

Jeanine Jonker is een gepassioneerde vakbekwaam hovenier en docent Tuin, Park en Landschap, met 35 jaar ervaring in het creëren en onderhouden van prachtige tuinen.  Mijn missie is om mensen te inspireren en te helpen om van hun eigen tuin een mooie, jaarrond b(l)oeiende en harmonieuze omgeving te maken waarin mens en natuur in balans zijn.
De aanpak is persoonlijk en praktijkgericht, het is belangrijk dat cursisten van mijn tuincursussen plezier hebben in het tuinieren en het geleerde in de praktijk kunnen brengen. 

Info: tuincursussen.nl

    • Kostengratis