Herfstig Appeltern

20 oktober 2022 t/m 30 november 2022

20 oktober t/m 30 november

De maanden oktober & november staan in het teken van herfst!
Herfstig Appeltern staat geheel in het teken van de najaarspracht van de natuur. Een deken van rode, gele en oranje bladeren bedekken de voorbeeldtuinen van De Tuinen van Appeltern, nú is de tijd om de tuin in te gaan! Herfstig Appeltern prikkelt alle zintuigen ...

PRIKKEL JE ZINTUIGEN!
Om natuur in de herfst écht te beleven heb je al je zintuigen nodig. Volg onze Herfstige route en ze komen allemaal aan bod. Luister naar de denksels in de Denkseltuin, ruik het najaar in ons herfstige geurhuisje, kom kijken naar de herfstcollectie van werken van Rien Poortvliet, kom voelen in het huisje ingericht met moswerken van onze productpartner Moswens en proef onze heerlijke Herfst High Tea. Kom de herfst zien, horen, proeven en ruiken.. maar vooral voelen!

GENIET VAN DECORATIES EN SFEER
Herfstig Appeltern staat voor sfeer, voor decoratie, voor bijzonder, voor onverwachts en vooral voor samen zijn. Op de herfstroute kom je prachtige, herfstelijk ingerichte paviljoentjes tegen, sfeervolle tuinen en pure natuur! Onze tuindienst heeft hun uiterste best gedaan om de route aan te kleden met unieke en vermakelijke decoraties en bezienswaardigheden.

Ook onze horeca pakt uit, in onze accommodaties ruik en proef je de herfst. Zo kun je uiteraard in de gehele periode genieten van heerlijke gerechten en warme dranken. We hebben een speciale Herfst High Tea samengesteld met de lekkerste ingrediënten van het najaar. Dat wordt bourgondisch genieten!

HERFSTIG APPELTERN OP EEN RIJTJE:
- Het park in herfstsferen in oktober en november;
- Klimmen, knutselen, speuren en smullen met Kabouter Kas voor de allerkleinsten met speciale kinder-activiteiten in de herfstvakantie;
- Herfstig versierde restaurants met heerlijke herfstarrangementen zoals de Herfst High Tea;
- Fotowedstrijd Herfstig Appeltern waarin je je skills als fotograaf kunt laten zien;
- Sfeervol ingerichte huisjes die al je zintuigen prikkelen;
- Prachtige kunstexpositie in Onze Entree met werken van onder andere Rien Poortvliet.

Dagelijks van 11-17 uur.

Info: www.appeltern.nl

    • LocatieWalstraat 2A
      6629 AD Appeltern
      Gelderland
    • Kosten€ 14,-