Open dagen op de kwekerij in Borculo

15 september 2023 t/m 16 september 2023

15 en 16 september 2023

Alle planten die in onze webwinkel staan zijn gekweekt door ons moederbedrijf, Kwekerij Heutinck.
Kwekerij Heutinck is één van de grotere vaste planten kwekerijen van Europa. Het assortiment bestaat uit ruim 6000 soorten planten, waarvan gemiddeld 3000 soorten uit voorraad leverbaar zijn. Kwekerij Heutinck levert deze vaste planten aan handelskwekerijen, webshops en groencentra in heel Europa.
Omdat wij u graag een kijkje willen laten nemen op de kwekerij, organiseren wij twee open dagen op onze locatie in Borculo (Wessel van Eylllaan 3).

Op de kwekerij kunt u over de velden met moederplanten dwalen (ca. 5 ha), evenals over de bedden waar de planten in potjes staan (ca. 3 ha). Ook is er de mogelijkheid om een rondleiding te volgen onder leiding van één van onze gepassioneerde collega’s. Tijdens de rondleiding krijgt u informatie over het hele proces welke de planten doorlopen. Van moederplant tot stekje tot plant die klaar is voor de verkoop.
Wij verwachten dat u zich prima 2 à 3 uur op onze kwekerij kunt vermaken. Er is gelegenheid voor het nuttigen van koffie, thee of frisdrank.

Wanneer u wilt komen kijken, meld u dan aan via de contact-pagina en noteer de volgende datums in uw agenda: Vrijdag 15 september of zaterdag 16 september aanstaande, vanaf 10 uur tot 16 uur. Graag aangeven op welke datum u komt en met hoeveel personen. 
Als u de kwekerij met uw tuinvereniging of -club wilt bezoeken, dan denken wij graag met u mee over aanvullende mogelijkheden in de regio. 
Wilt u meer informatie, mail ons dan via de contact-pagina of bel ons op 0545-725000.

Tijdens de open dagen kunnen de planten die in Borculo staan gekocht worden. Dat betreft een groot deel van ons assortiment, maar niet alle planten die in de webwinkel staan, zijn op voorraad in Borculo. Heeft u specifieke wensen, plaatst u dan uiterlijk zondag 10 september uw bestelling in de webwinkel en kies bij het afrekenen voor 'Afhalen in Borculo'. Wij zorgen dan dat uw bestelling klaar staat op de dag dat u ons bezoekt. 

We heten u alvast van harte welkom!

Info: kwaliteitsplanten.nl

    • LocatieWessel van Eylllaan 3
      7271 NT Borculo
      Gelderland
    • Kostengratis