Open Tuinendagen Kasteel De Wildenborch in Vorden

28 mei 2023 t/m 29 mei 2023

28 en 29 mei 2023

Tijdens het pinksterweekend zijn de privétuinen van kasteel De Wildenborch in Vorden dagelijks van 10-17 uur geopend voor wandelaars en tuinliefhebbers. De romantische tuinen van De Wildenborch,  aangelegd in Engelse landschapsstijl, bevinden zich direct achter het kasteel en zijn slechts enkele dagen per jaar geopend. Rustieke plekjes, fraaie doorkijkjes en klassieke tuinbeelden vormen tezamen met het frisse voorjaarsgroen een prachtig decor voor een heerlijke wandeling. 

De Open Tuinendagen zullen dit keer in het teken staan van de romantiek, aanhakend op de verkiezing die in het kader van de Dag van het Kasteel in april is gehouden: ‘Het meest romantische kasteel van Nederland’.  Dwalend door de romantische tuinen, zullen gedichten van A.C.W. Staring, dichter van de romantiek, op diverse plekken te vinden zijn en de kabouterroute voor de kinderen wordt begeleid door het verhaal: ‘Koning Sassafras is verliefd’. 

In de gezellige Theeschenkerij en op het buitenterras kan men weer genieten van koffie, thee, drankjes en andere lekkernijen. Ook zullen er plantjes te koop zijn.  

Honden kunnen niet worden toegelaten, ook niet aangelijnd. Een uitzondering geldt uiteraard voor blindengeleidehonden. Parkeren is gratis en gebeurt op aanwijzing van de parkeerregelaars. 

Info: www.wildenborch.nl 

  • LocatieWildenborchseweg 20
   7251 KG Vorden
   Gelderland
  • Kosten€ 7,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)
  • Kosten info
  • Betaling per pin