Pasen-Planten-4-Daagse bij Tuingoed Foltz in Meeden

29 maart 2024 t/m 1 april 2024

29 maart t/m 1 april 2024

Het Paasweekend is een uitgelezen moment om op plantenjacht te gaan. De planten, zowel in de tuinen als op het verkoopplein, ontwikkelen zich voortvarend. Het belooft ook nog eens goed tuinweer te worden. We zijn vanaf Goede Vrijdag tot en met Paasmaandag iedere dag open, steeds van 10.00 tot 17.00 uur.
Op Tweede Paasdag start de 'Maand van de Elfenbloem'. Tot half mei staat het geslacht Epimedium in de spotlights. Zo geeft Andries of Bob op Tweede Paasdag om 14.00 uur een rondleiding door de bos- en varentuin, waar de Epimediums, maar ook varens en veel andere bijzondere schaduwplanten zich nu razendsnel ontwikkelen. Opgave vooraf is niet nodig.
Beeldend kunstenaar Patricia Suer brengt vrijdag nieuw werk. Haar fantasievolle metalen objecten zullen ook dit jaar bij ons op de kwekerij te zien en te koop zijn. 
Om gemakkelijker je weg te vinden in onze grote collectie, raden we je aan thuis wat voorbereidend werk te doen op basis van onze digitale catalogus, zie www.tuingoedfoltz.nl/catalogus Dat blijkt heel inspirerend te werken, zo horen we van velen en eenmaal op de kwekerij zoek je gemakkelijker je planten bij elkaar.
We hebben tijdens de Pasen waarschijnlijk geen uitgebreide catering, maar je kunt zelf een kop cappuccino, expresso, gewone koffie of thee nemen in de boerderij en genieten van het lekkers dat we erbij presenteren.

Van 10-17 uur.

Info: tuingoedfoltz.nl

    • LocatieHereweg 346
      9651 AT Meeden
      Groningen
    • Kostengratis