Win Handboek Tuinieren van Monty Don

Win Handboek Tuinieren van Monty Don

Wereldberoemd en charmant is hij. Tuinieren met Monty Don willen we allemaal wel! Maak nu kans op een gratis exemplaar van zijn nieuwste boek! We mogen er drie weggeven!

Wil je kans maken op dit boek? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 7 augustus 2024. 

Tuinieren 2.0 met Monty Don

De wereldberoemde tuinman Monty Don heeft met zijn tv-programma’s en tuinboeken al heel wat tuiniers geïnspireerd. In zijn nieuwste Handboek tuinieren kiest hij voor een stap-voor-stapaanpak met als uitgangspunt het gebruiksdoel van de tuin. Het is een praktisch en toegankelijk boek waarmee hij een nieuwe generatie tuiniers wil enthousiasmeren en bestaande fans nieuwe inzichten wil geven. 

Met aandacht voor de structuur van je tuin (zoals het ontwerp, de bomen, gazons en waterelementen), de basiskennis van tuinieren (zoals grondbewerking, bemesting, onkruid, gereedschappen), diverse soorten tuinen (zoals bijvoorbeeld een natuurtuin, boomgaard of kruidentuin), planten (met onder andere vaste planten, bollen en struiken) en groente-, fruit- en kruidentuinen. Een heerlijk naslagwerk waar je levenslang plezier aan hebt!

 Handboek Tuinieren, Monty Don. Uitgeverij Forte Groen, ISBN 9789000391936. Prijs € 39,99.