Groei & Bloei Jubileumtulp 150 jaar nu te koop!

Wil jij verzekerd zijn van een voorjaar met de nieuwe, zacht oranje tuintulp Tulipa 'Groei & Bloei 150' in de tuin? Deze jubileumtulp doopte Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix op 25 mei 2022 samen met Willem Poppe, het jongste lid van de vereniging Tulipa ‘Groei en Bloei 150’. We starten de voorverkoop met een speciale jubileumprijs van € 11,25 voor 25 bollen. Bestel nu alvast je pakket!

Zacht oranje tulp

De nieuwe triumphtulp ‘Groei & Bloei 150’ met een zacht oranje, zalmachtige kleur is aangeboden ter gelegenheid van het bijzondere jubileum. De bloemblaadjes ontvouwen zich tijdens de bloeitijd in de tuin (april-mei) maximaal. Ze hebben dan een diameter van  8 cm. Aan de steel (60 cm) zit heldergroen, opstaand blad. De nieuwe bloem is voortgekomen uit een kruising van Tulipa ‘Aafke’ en Tulipa ‘Holland Queen’. Het veredelingsproces van Tulipa ‘Groei & Bloei 150’ door Holland Bolroy Market uit Heiloo heeft 18 jaar geduurd. De nieuwe tulp is geschikt voor toepassing in de tuin en als snijbloem.

• Standplaats: zonnig.
  • 2x zo diep als de bol hoog is (net als de meeste bloembollen).
  • De bollen kunnen na de bloei (en als het blad is afgestorven) uit de grond gehaald en bewaard worden. In het najaar kunnen ze dan weer geplant worden.
  • Tulpen bevatten zowel stuifmeel als nectar en zijn dus aantrekkelijk voor bijen en andere bestuivers.

Tulp bestellen

• Een pakket met 25 bollen kost € 11,25 (excl. verzendkosten)
  • Deze speciale aanbieding geldt alleen dit najaar vanwege ons 150-jarig jubileum
  • Let op: je betaalt € 7,50 verzendkosten per bestelling
  • De tulpen worden medio oktober geleverd
  • Zolang de voorraad strekt
  • Betaling gaat via Ideal

Uw gegevens

Geslacht*

Ik geef toestemming voor het zoveel als nodig verwerken van mijn persoonsgegevens door de landelijke en plaatselijke vereniging Groei & Bloei ten behoeve van de door hen ontplooide activiteiten, zie ook ons privacystatement.

Velden met een * zijn verplichte velden