G&B test DCM Kalk en mest voor gazon

G&B test DCM Kalk en mest voor gazon

Gras is een verrijking van je tuin, maar toch zijn veel tuiniers niet tevreden over hun gazon. Geldt dit ook voor jou, meld je dan aan voor het G&B-testpanel en doe mee met een proef van DCM kalk- en meststoffen.

Het test panel is inmiddels aan de slag gegaan. We houden je op de hoogte als er nieuws te melden is!

Enthousiaste testers gezocht!

Hoe kom je hiervoor in aanmerking en wat zijn de voorwaarden?

  1. Je bent lid van G&B en particuliere tuinbezitter.
  2. Maak een foto van jezelf op of bij je gazon en beschrijf hoe je het gazon tot nu toe verzorgt en wat je eraan zou willen verbeteren.
  3. Stuur deze gegevens vóór 10 februari naar gazon@groei.nl en vermeld lidnummer, (voor)naam en adres.
  4. Je moet bereid zijn om 1 x per maand of zoveel vaker als nodig is bevindingen te beschrijven en te sturen naar G&B in tekst en beeld.
  5. Bevindingen worden gepubliceerd op de site en eventueel in tijdschrift. De redactie van de website en het tijdschrift beslist daarover. Je hebt daar zelf geen invloed op.
  6. Uit de inzenders formeren we een testpanel van 5 leden van G&B.
  7. De deelnemers aan het testpanel krijgen een compleet gazon-verzorgingspakket en groenbemestingsadvies (DCM) voor een gazon tot maximaal 200 vierkante meter thuisgestuurd.


Overige voorwaarden:

  • Groei & Bloei is gerechtigd om alle teksten die je opstuurt redactioneel te gebruiken al dan niet na bewerking, maar is dit niet verplicht. 
  • Door je aan te melden als deelnemer van het testpanel geef je toestemming om je voornaam en woonplaats te publiceren op de website van G&B.
  • Het deelnemen aan de test gebeurt voor eigen rekening en risico. G&B is niet aansprakelijk voor enige directe en/of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit deelname aan het testpanel.

Foto: iStockphoto

Meer in deze categorie