Groei&Bloei Tuinrenovatie week 4

Tuinrenovatie week 4

Tuinrenovatie week 4

Bijna klaar

Er rust geen zege op de weersomstandigheden.  Windkracht 5 was er al de hele tijd, maar 3 stormen wordt wel een beetje veel.

t pad is bijna helemaal gedaan, t is vrolijk deze gele halfverharding.t zit nu nog wel aan je schoenen maar t moet nog uitharden.

alles staat weer veilig in de zithoek. Een voordeel er kan in een tuin met alleen nog aarden perken, weinig stuk waaien.

het is nu 12.50 en de wind trekt heel erg aan.  Onze papiercontainer ging al aan de haal. Als eerste huis dat de wind vangt , zullen we wel zien hoe t uitpakt  je kunt jtegen bomen die omgaan toch niks ondernemen. De windstoten zijn fel  de vetplant op de vensterbank beweegt af en toe en er zit hr ++ dubbelglas in dat raam.

Ik zal er foto's bijdoen. Volgende week nog wat afwerkingsklusjes.

ik had een mooie klimroos Climbing Iceberg gewonnen op de alv . Die heeft een nieuw plekje gekregen. Zo'n hovenier graaft zo een diep gat en plant de klimroos weer op z'n nieuwe plek. Ik heb daar met mn geopereerde en andere zere pols meer moeite mee. En t is zo fijn dat die klusjes nu gedaan zijn. Hoop dat storm Eunice geen bomen laat omvallen op mn nieuwe tuin. Sterkte iedereen met wat komen gaat.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

Veris-lente

Veris-lente

Hé Angela,
Stormachtige ontwikkelingen de laatste dagen, maar: Eind goed, al goed????
Ben heel nieuwsgierig naar je ervaringen met de strak aangelegde, mooi rond gevormde verharding van je paden, een mooie afRONDing van jullie tuinrenovatie!!!!!

Reageren op